Welkom . Zou leuk zijn als u een berichtje achter laat,,,Code invullen zonder spatie,,,

Bericht schrijven >

Zaterdag 28 februari gingen wij naar de Veluwe om daar op jacht te gaan voor een salontafel. Wij kwamen bij Bennie en Tilly terecht. Lieve mensen en erg hartijk. Toen ze horden waar we vandaan kwamen werden wij op heerlijke koffie getrakteerd. We zijn er geslaagd voor onze salontafel en ook nog een mooie grenenkist.
Andra en Andre

Andra den Otter
Wat een leuke winkel.zocht een petitfour set en gevonden.heel goede service in mijn geval met opsturen .er staan zoveel leuke dingen dat ik zeker nog een keer terug kom. Gr riekie

Riekie van gompel
Wat een leuke winkel.zocht een petitfour set en gevonden.heel goede service in mijn geval met opsturen .er staan zoveel leuke dingen dat ik zeker nog een keer terug kom. Gr riekie

Riekie van gompel
Ik ben zo blij dat Tilly die mooie vaas naar mij heeft opgestuurd! Ik zag deze vaas en was er gelijk weg van! Het plan was om naar het Brocante Schuurtje toe te komen...helaas door ziekte van mijn man was/is dat nog niet mogelijk...Zo lief dat ik alsnog de vaas heb mogen ontvangen! Mijn dank is groot!!!

Rogaar
  Dag Ben en Tilly,

De lamp hangt, en hij is prachtig!!!

Hartelijke groet,
Carlo en Janna

Carlo en Janna Booij
Dag Bennie en Tilly, wat zijn we afgelopen woensdag fijn door jullie geholpen! En dat terwijl de “de schuur” eigenlijk gesloten was. En wat zijn we blij met onze stoel en wat hebben jullie veel, mooie dingen in de winkel. We komen zeker nog een keer terug!
Jan Willem en Irene uit Friesland.

Irene Rensen
Hallo Tilly, we hebben afgelopen vrijdag bij jou het theekastje afgehaald. We hebben ook al je mooie spullen mogen bewonderen en vonden het heel erg leuk. Als we in de buurt zijn komen we zeker langs, want we wonen jammer genoeg niet in de buurt, anders zou ik elke week wel even willen komen kijken. Groetjes Willeke.

Willeke van Elst
Hallo Tilly en Ben,

Ook wij willen graag een positieve reactie achterlaten in jullie gastenboek. We hebben al veel spullen (klokken. meubels, kroonluchters) bij jullie gekocht en iedere keer valt ons jullie gastvrijheid op. Groot gelijk dat jullie het wat rustiger aan willen gaan doen. Wij komen graag weer naar jullie winkel waar we iedere keer weer genieten van jullie brocante en antieke spullen maar vooral van jullie gastvrijheid.

Hartelijke groet.

Rob en Marja

Fam. De Jong
hoe is het in frankrijk al vele mooie spullen gezien hier de fotos van jullie mooie spulletjes die we bij jullie hebben gekocht en waar we elke dag van genieten

fam de vries
Deze week langs Brocantiek het Schuurtje geweest om spulletjes op te halen voor het goede doel.

Brocantiek het Schuurtje, Hartstikke bedankt voor deze sponsoring!

En het is een leuk winkeltje!namens Project Injera Bedankt!!

Tom Stellema


Bericht schrijven >